Bloemschikken tips

Door een effect ergens aan te geven wordt het sierlijker, sjieker, abstract of het krijgt een luxe uitstraling . Het wordt een gepersonaliseerd kado.

Als jij wilt leren bloemschikken kan je het beste wat basisgereedschap kopen en wees niet bang om fouten te maken, ook daar leer je van. Sommige dingen lukken niet in 1 keer.

 

Wil je echte succesnummers, dan maak je die in steekschuim. Net zoals dit stuk wat ik in opdracht maakte voor de keurslager. Het heeft echt lang gestaan.Bloemen blijven op een koele plek, natgehouden in steekschuim echt lang goed, als je weet welke bloemen je het beste kan gebruiken . En je kan er echte kunstwerkjes van maken .

Als je wilt leren bloemschikken of alleen bloemkadootjes maken of alleen boeketten leren draaien dan wil ik je daar graag bij helpen. want ik draag mijn kennis graag aan je over. En ik leer zelf natuurlijk ook steeds nieuwe dingen bij!

Wil je in het echt bij mij leren bloemschikken of een workshop volgen, kopje koffie erbij, chocolaatje erbij dan blijf het hier volgen of kijk regelmatig op Facebook voor nieuwe workshops en cursussen.

Ik beloof je dat jouw werk dan ook sfeervol wordt en uniek, anders!

Graag zie ik je hier weer terug en hopelijk een keer in het echt .