Privéworkshops

Privéworkshops

Workshops zijn te reserveren per dagdeel, in overleg.

Mogelijkheden op woensdagochtend,-middag,-avond, donderdagochtend,-middag,-avond, zaterdagochtend,-middag .

HERFSTTOEF VANAF 4 PERSONEN    € 25

WORKSHOPS VAAS SCHIKKING EN WIJNFLESDECORATIE € 19,95 zonder

wijnfles € 17, 50

WORKSHOPS BLOEMENTAART

Deze is er al vanaf € 27,95 per persoon, LET OP al vanaf 2 personen !

Ik vraag een aanbetaling van €15 p.p. en mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan krijg je 24 uur van te voren nog de aanbetaling terug. Anders kunnen we proberen de workshop een dag te verzetten, de materialen blijven nog wel goed.

Zelf breng je een watervast sierbord of onderbord mee en de workshop duurt ongeveer 2 uur, gezellig bij mij thuis.

Vanaf 6 personen wijken we uit naar een locatie in centrum Geldrop.

Vind je het leuk om het in je eigen omgeving te doen, dat kan ook met minimaal 6 personen. Voor in Geldrop kost het dan € 28,50 p.p  , bij 8 personen of meer duurt de workshop langer, omdat ik iedereen wel graag persoonlijk aandacht wil geven.

Buiten Geldrop ook vanaf 6 personen , € 28,50 p.p en per gereden km buiten Geldrop, 0,25 ct, heen en terug. Meer dan 8 personen gaat in overleg.

(Kleinere foto’s bloementaart van cursisten bij de Wiele )

 

GALERA BLAD DECORATIE

Deze workshop is vanaf LET OP 3 personen en kost 39,50 per persoon. Zolang de voorraad Galera (ongeveer 50 cm lang, 30 cm hoog )op voorraad is. De galera boot is zo vaak als je wilt opnieuw op te maken met seizoensmaterialen. Je hebt de keuze uit fineer als versiering of dik  zilverkleurig aluminiumdraad.

Ik vraag een aanbetaling van € 20 p.p. en mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan krijg je 24 uur van te voren nog de aanbetaling terug. Anders kunnen we proberen de workshop een dag te verzetten, de materialen blijven nog wel goed.

Vanaf 6 personen wijken we uit naar een locatie in centrum Geldrop.

Vind je het leuk om het in je eigen omgeving te doen, dat kan ook met minimaal 6 personen. Voor in Geldrop kost het dan ook €  39,50 p.p  , bij 8 personen of meer duurt de workshop langer, omdat ik iedereen wel graag persoonlijk aandacht wil geven.Meer dan 8 personen in overleg.

Buiten Geldrop ook vanaf 6 personen , € 41,50 p.p en per gereden km buiten Geldrop, 0,25 ct, heen en terug. Meer dan 8 personen in overleg.

schelp frontschelp linksIMG_0962

IMG_1434(1).jpg

 

 

Heb je vragen stel deze dan in een mailtje bloemschiklessen@gmail.com of op Facebook Eva’s Bloemkado via Messenger, whatsapp 0644968658 onder vermelding van je naam .

Tot gauw ,

Groetjes Eva

Inschrijven workshop

 

Naast deze workshops komt er een terugkerende workshop als een toef maken. In de woordzoeker staan workshops die ik wil gaan inplannen.  Wat was de eerste workshop die jij vond in de woordzoeker?  p.s. door de autocorrectie van iOS staat er Mandela I.p.v. mandala…img_0130